tisdag 22 maj 2012

Blääää

Vi kan byten nu!! Är så glad! :DD

Fast igår fick sessan något ryck och kunde inte gå förbi lucky, hon kastade sig bara.. Det slutade med att jag flög av! Tokig häst, hoppas att hon är bättre idag!
Har ingen aning om vad det kan bero på heller.. Blir så rädd att det är något fel på henne! Det kom helt plötsligt bara, när vi började galoppera. Orkar inte skriva allt, men hon fick verkligen panik när Lucky kom i närheten. Typ som när vi ska rida förbi en stor traktor.. Började med att hon bara galopperade fortare, sen ännu fortare, sen började hon kasta sig, stegra, bocka, sparka och bara for runt. Rodeo!
Äsch, får hoppas att det bara var en konstig dag för damen. Tyvärr så rev min sporre upp en litet sår på hennes högra sida när jag flög av. :( Stackars häst. Hon var så stressad så att det rann svett över hela hennes kropp!
Aldrig sett en häst svettas så mycket förut. Hon var verkligen panikslagen, inte bara något som hon fick för sig liksom "nej jag tänker inte gå där" som hon kan bli ibland. Det var ren och skär panik. Men när vi inte mötte lucky gick hon jättefint och kunde till och med göra ett jättefint byte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar