onsdag 16 maj 2012

Träning imorgon

Imorgon är det träning i Strängnäs. Kommer nog att bli väldigt roligt och lärorikt! :) Det var ett roligt gäng som skulle dit iallafall!

Vi skulle rida två och två innan lunch, och bli filmade och få instruktioner av Monica, tror jag! Sedan efter lunch skulle vi kolla på filmerna tillsammans, sånt är jättenyttigt! :)
Sedan efter lunch skulle vi få rida ett 30 minuters pass en och en och göra vad vi ville. Kommer nog att bli jätteroligt! :D Kul att få lite rutin i att åka iväg med hästen också.

Igår lasttränade jag & bad pappa att stå bredvid rampen som när vi ska åka. Klädde på henne ett par större transportskydd än vanligt då ett av dom små skydden är sönder. Sedan täcke & dubbla grimmor, och hon gick bara rätt in och stog hur lugnt som helst :) Tog bara in henne en gång för att kolla så att det fortfarande går bra, men det var inga problem alls! Så är inte ett dugg orolig för hur lastningen kommer att gå imorgon XD

Tänkte att jag nog ska ta och skriva våran lilla "lastningshistoria" här på bloggen. Kanske kan vara lite kul för er att läsa, och andra kanske får lite tips och idéer hur dom ska göra ifall dom har en svårlastad häst! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar