söndag 16 september 2012

Knalla, knalla!

Igår gick jag och Sessan en långpromenad på vägen, kom iväg ganska sent så blev mörkt fort. Bra träning iallafall! Vi mötte en ganska stor bil, som körde alldeles för fort. Han måste ha sett oss, för var fortfarande ljust då, men ändå gasade han på, och precis framför oss så trampade han hårt på bromsen och blängde på mig och gasade på igen. Blir så jävla förbannad på människor som inte bromsar och tar det lugnt när man kommer med häst!! Som tur var så brydde sig inte Sessan om den, men hade ju varit fint ifall hon skickat iväg en bakhov in i hans bil.
Idioter!! 
Masserade henne när vi kom hem, och sedan fick hon gå ut i hagen och äta kvällsmat :)

Idag var vi iväg och kollade bil och handlade, så blev ganska sent idag också. Men gick en liten promenad med hästen iallafall, samtidigt som pappa och Lena gick kvällspromenad med hundarna :) Kul med lite sällskap! Masserade henne när vi kom tillbaka :)

Imorgon hoppas jag att det är fint väder och håller sig torrt, för då ska jag börja träna igen! Ska hyra ridhus på onsdag då Lotta kommer och ska checka av lite grejer innan tävlingen på Lördag :) Måste komma ihåg att ringa och boka imorgon bara!

Är så jäkla taggad för att tävla igen!! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar